Siinä oikeastaan kaikki mitä on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana.. tokoa,agilityä, jälkeä ja hakua milloin milläkin kokoonpanolla 🙂 Ilma on asettunut laumaan hyvin, Milla adoptoi sen heti joten Ilma sai heti prinsessan paikan laumassa 😉 aivan hurmaavaluonteinen pentu, joka oppii kaiken vähän liiankin nopeasti, niin hyvät kuin ei toivotutkin asiat 😀

Nyt jo hyvin oppinut päivärytmin ja jätti jo yhden ruoka ajan ihan itse pois 😮 pari hammastakin jo kadonnut 😮 Kovaa vauhtia kasvaa ja toivottavasti myös järki tulee samaa tahtia ;D nyt tuntuu, että lauma on taas täysi ja ihan juuri ei lisää ole suunnitelmissa.

Seppo, Martti ja Einari ottivat hieman jäykästi uuden tulokkaan vastaan, mutta jo nyt pojatkin leikittää pentua oikein kivasti 🙂 Einari yllätti ja ihastui Ilmaan jo parissa päivässä  <3 Ilma kn myös kunnostautunut akvaario kalojen vahtimiseen sekä pihalle on melkoisia kuoppia ilmestynyt 😉

Millalle on varailtu parikin lt paikkaa, jos joku vaikka tärppäisi 🙂 Sen jälkeen sitten jatketaan agissa ja tokossastarttailua Sepon ja Millan osalta 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Pentua, pentua, reeniä, reeniä..
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *