Yhteiseloa on takana jo yli puoli vuotta, joten voisin sanoa olevani osa laumaa. Mielenkiintoista on ollut seurata, kuinka eläimet eri tavalla ”miehen talossa” on vastaanottaneet. Yritän tähän alle laittaa tästä ajatuksia per eläin (huom! eläimet eivät ole paremmuusjärjestyksessä!)

Seppo

  

Ottanut vahvasti minut omakseen. Tykkää kölliä viekussa ja pyrkiikin sinne aktiivisesti 🙂 Tottelee myös minua hyvin (tosin tuntuu tottelevan kaikkia), kun vaan osaa käskeä. Tänään harjatessa kellahti selälleen, jota Jatta kovasti ihmetteli. Ei ilmeisesti ole muille tätä koskaan tehnyt…
Kuvassa (kuulemma) odottaa jo kovasti minun kotiintuloa töistä.

Milla

Tuntuu pikku hiljaa paremmin ja paremmin hyväksyvän minut osana tätä symbioosia. Mutta jääräpäisyyttä löytyy, onhan kyseessä kuitenkin nainen 😉 Tottelevaisuus on vähän niin ja näin, riippuen aivan päivästä. Omaksi puolustukseksi voin todeta, ettei välillä tunnu tottelevan ketään… Ilmeisen valikoiva kuulo siis 🙂 Mutta ruuan osaa jo minulta pyytää, joten ilmeisesti jotain edistystä on tapahtunut 🙂
Ja tämän kanssa pitäisi jotain kisoja lähteä kokeilemaan 😀 Jos vaan oma kantti kestää…

Martti

Ehkä se hankalin tapaus kuitenkin. Arasti alkuun paljonkin, eikä meinannut päästää lähelle. Mutta reilusti leikkiä ja nameja, joten nyt aletaan olla hyvässä tilanteessa. Kavahtaa kyllä edelleen vieraita ja varsinkin miehiä, mutta minut onneksi tunnistaa. Ja uutena on nyt alkanut tulla sänkyyn viereen nukkumaan 🙂

  

Einari

Ehkä se kaikkein helpoin tapaus. Tuntuu että on ominut minut itselleen. Vinkuu perään, seuraa liikkumista (ellei nuku) ja on rytmittänyt oman päivärutiinin minun työpäiviin 🙂 Einarin sopeutumista minuun on varmasti auttanut selvät rutiinit. Tietää hyvin työpäiväni mitan (nukkuen siis sen ajan), koska treenini päättyvät ja koska saa herkkukalaa 🙂 Kissa, joka selvästi rakastaa rutiineja.

Ilma

Uusin tulokas, joka ei vielä laumaan ole saapunut. Mutta viikon päästä tämä merkkipaalu tapahtuisi. Saa nähdä kuinka pentu minut vastaanottaa, mutta eiköhän se suht samalla tavalla mene kuin nämä muutkin… Rutiinia, leikkiä ja ruokintaa 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Osana laumaa
Merkitty:                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *