On tää kummaa että vajaa kaks viikkoa leikkauksesta kevätsiivous on tehty, huonekalut olohuoneeseen vaihtunu, kisakalenteri valmiina molemmille..silti tuntuu että mitään ei saa tehtyä ja aika kuluu kuin jäitä polttelis 😮 paraneminen ei totuttuun tapaan suju ongelmitta kun puskee kummaa tulehdusta, joka saa mut näyttämään ihmisvesi-ilmapallolta :/ antibiootteja naamariin ja katsotaan kuin tää tästä tasoittuu.

Nyt sen sitten uskaltaa jo sanoa ääneen…meille tulee Ilma! Kuinkas muuten kun lauman jatkeeksi valikoitui kuitenkin pohdinnan jälkeen australianpaimenkoira pentu 🙂 shokeeraavaa suorastaan 😉 Nyt voi vielä hetken siisustaa itse niin Ilma sisustaa sitten loput 😮 Hieman jännittää kuinka kissat ja koirat ottavat uuden tulokkaan vastaan, vaikka tähän asti mikään ei ole horjuttanut lauman tasapainoa. Peukut pystyyn siis 🙂

Kohta rupeaa kuvia ilmestymään kodista <3 alkaa sisustus olemaan valmis ja lasilinnutkin lehahtivat hyllyille kertomaan kevään olevan jo lähellä. Avara ja valoisa parhaimmat sanat kuvailemaan omaa tuntemusta nyt olohuoneesta. Makuuhuonekin sai uutta ilmettä <3 Kevät ja lisääntynyt valoisa aika tekee hyvää mulle 🙂 (tähän pitäis varmaan laittaa myös oikea lääkitys 😀 )

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Melkosta paranemista
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *