Töitä olis viikonlopulle, joten harmiksi koirajutut jää lenkkeilyn asteelle. Kohta olis noi hoitojutut tauolla kun olkapään operoivat, sen jälkeen vaan parannellaan 🙂 toki jossain vaiheessa paranemista pääsee reenaamaankin ja vois pitkästä aikaa pitää aloe vera kutsut 🙂 tai parit 😉 ehkä kynttikäkutsutkin 😀

Ens viikolla olis viimeistelyä viikonlopun kisoihin, kun Sepen kanssa olis tarkoitus mennä agi kisoihin. Hallilla siis kulutetaan kengänpohjia taas 🙂 Milla saa jatkaa juoksutaukoa ja kerätä motivastiota kisoihin 😉 sen kanssa kisataan kun käsi on palautunu edes vähäsen. Eli Lappeenranta 7pvä ja Vantaa 8pvä olis tiedossa.

Leikkaus tulee oivaan ajankohtaan,katkaisemaan tän karmaisevan pentukuumeen joka keväisin tahtoo iskeä 😀 sitä taas toipilaana muistaakuin kiva on,kun ei ole sitä pentua kahden jo käytöstapoja osaavan lisäksi. Vaikka ei se ole tähänkään asti pennun ottamista leikkauksen jälkeen estäny 🙂

Nyt kutsuu ulkoilu, tahtoo tulla nuutunut olo kun vaan pyörii sisällä 😉 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Työn täyteinen viikonloppu 🙂
Merkitty:    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *