Näin se on että kun se joka osaa käyttää tietokoneita on kipeä, kotisivutkin valmistuu nopeasti 🙂 pääsen laittamaan ajatusten tonavan KOTISIVUILLE, BLOGIN sijasta 😀 tai jos täällä käsitellään meidän laumaa yksikkönä niin koiriin liittyvä tonava lienee sitten blogin puolella 🙂 Odotan yhteistyötä näiden hakasten ja väkästen välissä innolla 😉 ei, en vieläkään sotkeudu kuin näihin sisältöihin.

Viikonlopun koiraprojekteihin on siis vahvasti liittynyt näiden sivujen valmistelu ja vähän saatoin silmäillä jopa kisakalenteria 😉 tosin olkapään leikkaus viikon päästä maanantaina hieman ainakin rajoittaa kisaamista ennen toukokuuta. Aina saa kuitenkin käydä katsomassa ja toivomassa että jos tossa kohtaa olis jo sen verran terve.

Huomasin, että kaikkea mukavaa toivottavasti saadaan tehtyä ton likan kanssa kesällä. Siinä on jo jotain mitä odottaa paranemisen lisäksi 🙂 luonnetestiä, BH koetta ja vaikka mitä. Sepen kanssa olen hieman varmempi kesän tavoitteista, vaikka kisakalenteria en sille ehtinyt edes miettiä vielä. Kuvia yritän tuoda myös teidän nähtäville kun noi väkäset ja lisäosien viiva-piste-kirjain jutut sen sallii 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Päivän pakerrus 🙂
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *